Punt Welzijn Weert

5643 keer bekeken 0 reacties

Elkaar helpen, dingen organiseren, initiatieven opstarten en een bijdrage leveren aan het uitvoeren van deze activiteiten, oftewel iets voor een ander willen doen. Dat is de basis van vrijwilligerswerk. In Weert zijn er duizenden burgers die hun eigen vrije tijd en energie inzetten om iets voor een ander te betekenen. En dat is iets waar we met z’n allen ontzettend trots op mogen zijn! Jij maakt het mogelijk!!

Vrijwilligersvacatures en -klussen

https://socialemarktplaats.puntwelzijn.nl/

Kunnen mensen bij je langskomen?

Op dit moment hebben wij alleen telefonisch spreekuur.
Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 0495-697900.

E-mailadres:

socialemarktplaats@puntwelzijn.nl

Telefoonnummer:

0495 697 900

Bereikbaarheid:

alle werkdagen

Straatnaam + huisnummer:

Beekstraat 54

Postcode:

6001 GJ

Plaatsnaam:

Weert

Algemeen e-mailadres:

info@puntwelzijn.nl

Telefoonnummer:

0495 697 900

Bereikbaarheid:

Wil je hulp bij het vinden van vrijwilligerswerk of bij het plaatsen van of reageren op een advertentie? Dan kun je ons bellen of mailen, een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met een van onze vrijwillige consulenten van de Sociale marktplaats Weerterland.

Website organisatie:

www.puntwelzijn.nl

Diensten en specialisaties

Ook kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar een leuke uitdaging of vrijetijdsbesteding om jouw energie in kwijt te kunnen. Aan mogelijkheden en kansen geen gebrek. Dus mocht jij jezelf een aantal uren willen inzetten voor een ander dan leren we je graag kennen! Ben je als bedrijf of organisatie op zoek naar initiatieven of goede doelen om je aan te verbinden, dan kunnen wij je ook helpen. Op basis van jouw wensen bekijken we welk doel jouw hulp goed kan gebruiken. Er zijn hierin voldoende mogelijkheden voor ondersteuning op zowel de korte als lange termijn. Daarnaast hebben wij een digitale sociale marktplaats. Hier kunnen burgers, verenigingen en bedrijven zoeken naar vrijwilligers, vrijwilligerswerk, kennis of materialen. Zo helpen we elkaar op weg!

Afbeeldingen

Niet-NOV-leden

Registreren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen