stichting Geldersch Landschap & Kasteelen

72 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Ruim 150 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland zijn aan de zorg toevertrouwd van de stichting Geldersch Landschap & Kasteelen. Met uw steun kunnen we Gelders erfgoed beheren en exploiteren. Zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten.

Wat we doen

Geldersch Landschap & Kasteelen vindt dat je natuur en cultuur niet los van elkaar kunt zien. Daarom hebben we bij het beheer twee heldere uitgangspunten: We beheren en herstellen het landschap en de biodiversiteit die daarbij hoort. We herenigen zoveel mogelijk de landhuizen met hun omgeving. Door dit geïntegreerde beheer van huis, tuin, landschap en natuur maken we uw omgeving een stukje fraaier.

Hoe kun je meedoen?

https://www.glk.nl/doneren-helpen/word-vrijwilliger/

Hoe kun je ons steunen?

https://www.glk.nl/doneren-helpen/word-donateur/

Contact

https://www.glk.nl/contact/

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen