Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland (vSKBN)

689 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Als vereniging zijn we de overkoepelende organisatie van en voor stads- en kinderboerderijen. We hebben een bestuur gekozen dat ons vertegenwoordigt bij de overheid en met ons samen de kwaliteit van ons werk hoog houdt.

Wat we doen

In onze branche is veiligheid en gezondheid voor mens en dier van groot belang. Dat vindt de landelijke overheid ook. Natuurlijk zijn daar wetten en regels voor, maar het ministerie van LNV en de NVWA vinden het ook belangrijk om regelmatig met onze branche in contact te zijn. Natuurlijk om te peilen of bij onze leden de uitvoering van de wet- en regelgeving op orde is. Soms ook omdat er nieuwe wetten en regels gemaakt moeten worden voor bijvoorbeeld landbouwhuisdieren of pluimvee en dan is onze inbreng nodig. En soms omdat het crisis is en er een dierziekte voor ernstige problemen zorgt.

Hoe kun je meedoen?

https://www.vskbn.nl/

Contact

https://www.vskbn.nl/contact/

Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland (vSKBN) is dé brancheorganisatie voor en van de kinderboerderijen. Bij de vSKBN zijn bijna 300 publieksboerderijen (kinderboerderijen, zorgboerderijen, dierenweides etc.) aangesloten.

Afbeeldingen

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen