Laila Ait Baali nieuwe directeur Vereniging NOV

ProfielfotoYvonne Snelders 14-12-2023 1408 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 1 maart zal Laila Ait Baali als nieuwe directeur van Vereniging NOV start gaan. De werving- en selectiecommissie was unaniem enthousiast over de ervaring en bevlogenheid die Laila ter tafel brengt.

Voorzitter van NOV, Marianne Besselink en tevens lid van de Werving- en Selectiecommissie: “We zijn enthousiast en kijken uit naar de komst van Laila als directeur van NOV. Ze heeft een sterke visie en energie laten zien en we hebben vertrouwen dat zij de komende jaren NOV verder zal laten groeien en de rol en impact van de vereniging nog verder zal versterken.”  

Laila Ait Baali weet, vanuit haar huidige functie als directeur van WO=MEN, hoe het is om een vereniging te leiden en kent ook de vrijwilligerswerksector. Bovendien heeft zij ruime ervaring op het gebied van lobby en belangenbehartiging. Ook is ze door de wol geverfd op het gebied van wet- en regelgeving. Ze kijkt er naar uit om samen met de leden van NOV, die in de haarvaten van Nederland het verschil maken, de waarde van vrijwilligerswerk nog meer over het voetlicht te brengen. Ze zegt er het volgende over: “Ik geloof in de kracht van samen. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met de leden en partners mij in te zetten voor meer waardering van vrijwillige inzet en een samenleving met een sterkere sociale cohesie.” 

Laila volgt hiermee de huidige directeur Joost van Alkemade op, die in april de vereniging gaat verlaten vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Uiteraard zullen we als vereniging tegen die tijd op passende wijze afscheid van hem nemen. We houden jullie op de hoogte wanneer en op welke wijze dat zal plaatsvinden.  

De werving- en selectiecommissie was samengesteld uit vertegenwoordigers van leden van Vereniging NOV, medewerkers van het NOV-bureau en leden van het bestuur.

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen