Wij zijn hier!

ProfielfotoMark Molenaar 04-10-2023 1743 keer bekeken 0 reacties

Heb je hem ook al gezien? Deze campagne rond bewonersinitiatieven en burgercollectieven? Als Vereniging NOV ondersteunen we hem van harte, maar natuurlijk wel met onze touch!

Deze campagne heeft als boodschap: 'WIJ ZIJN HIER en we waren er altijd al. Wij weten wat onze gemeenschappen nodig hebben. Verbinding. Kansen. Ontmoetingsplekken. Wij zorgen daarvoor.'

Onze eigen touch als Vereniging NOV is dat we de boodschap iets breder trekken. Want we zien het belang van sterke buurten, maar we zien ook hoe vrijwilligersorganisaties in allerlei vormen bijdragen aan een sterke gemeenschappelijke sociale basis, het gaat wat ons betreft dus ook om alles waarin mensen als vrijwilliger in mee kunnen doen:
De sportvereniging, de formulierenbrigade, de vluchtelingenopvang, kinderboerderij, volkstuin, fanfare, daklozenopvang, het koor of het museum, de ehbo-vereniging, de taalhuizen, hospices buurtbussen, scoutings, landschapsbeheerclubjes, afdelingen van allerlei landelijke organisaties en ga zo maar door.

Politici en beleidsmakers, en straks het nieuwe kabinet, geef deze vrijwillige energie de ruimte! De antwoorden liggen voor het oprapen in onze samenleving. Zoek ze de vrijwilligers en actieve bewoners op, werk met ze samen en deel zeggenschap en middelen om hun werk te versterken.

Bekijk hier het filmpje: vimeo.com/866671294en neem een kijkje op de website: www.wijzijnhier.nl

Wij zijn hier - Benut onze gemeenschapskracht van Wij zijn hier op Vimeo.

 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen