Ook VisitBrabant Routebureau krijgt op NOV-keurmerk op Nationale Dag van de Vrijwilliger

ProfielfotoMark Molenaar 08-12-2023 670 keer bekeken 0 reacties

Op de Nationale Dag van de Vrijwilliger neemt VisitBrabant organisatie met trots het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld! in ontvangst. Heleen Huisjes: "Het keurmerk laat zien dat we structureel werken aan goed vrijwilligersbeleid en -management." 🏆

“Wij zijn ontzettend blij met het behalen van de kwaliteitsonderscheiding Vrijwillige Inzet Goed Geregeld! Voor het beheer en onderhoud van het Brabantse routenetwerk is de inzet en betrokkenheid van de vrijwilligers heel belangrijk. De 500 Brabanders, die zich hier vrijwillig voor inzetten, verdienen een organisatie die goed met die inzet omgaat”, aldus directeur Heleen Huisjes.

VisitBrabant Routebureau is in opdracht van provincie Noord-Brabant en Brabantse gemeenten, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de Brabantse recreatieve routestructuren: fietsen, wandelen, paardrijden en mountainbiken.

Tijdens 2 controlerondes per jaar wordt 18.000 kilometer aan routenetwerk gecontroleerd. Hiervoor gaan 500 vrijwilligers verspreid over Brabant op pad. Deze vrijwilligers lopen hun eigen cluster na.

Meer informatie vind je hier.

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen