Meldpunt WW en Vrijwilligerswerk

U zit in de WW en wilt vrijwilligerswerk doen, maar heeft problemen met het UWV? U bent een vrijwilligersorganisatie, maar iemand met een WW-uitkering mag niet bij u aan de slag? Meld het ons anoniem hier.

Als het goed is, is het vanaf 1 januari 2015 een stuk makkelijker om vrijwilligerswerk te doen voor mensen met een WW-uitkering. Vereniging NOV wil daar wel zeker van zijn en houdt een vinger aan de pols. Gaat er iets niet goed? Heeft u problemen met de nieuwe regeling? Meld het ons, zodat wij de nieuwe regeling WW en vrijwilligerswerk kunnen evalueren met het ministerie van SZW. Vanwege de omvang van ons bureau, kunnen wij helaas geen belangenbehartiging doen voor u persoonlijk. Uw melding is anoniem. Wij hebben wel contactgegevens nodig voor het geval we vragen hebben over uw melding. Help ons en meld hieronder uw probleem!

Meld ook problemen met het verkrijgen van de ANBI- of SBBI-status! U kunt hier controleren of uw organisatie de ANBI-status heeft.

Formulier

Beschrijf duidelijk om welk vrijwilligerswerk het gaat (wat moet u doen), bij wat voor een soort vrijwilligersorganisatie (wat doet de organisatie? Is het een stichting of een vereniging?) en waarom het niet mag van het UWV.
Let op! Deze informatie bespreken wij met het ministerie van SZW en UWV Nederland. Zo nodig anonimiseren we de tekst zodat uw privacy en die van de organisatie gewaarborgd is.
U kunt eventueel een document uploaden ter verduidelijking. Denk hierbij aan de afwijzing van het UWV of andere correspondentie.
Deze informatie delen wij NIET met anderen, ook niet met het ministerie van SZW en UWV Nederland.
Maximale bestandsgrootte: 32 MB per document.
Contactgegevens
Vul hier uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen bereiken als we vragen hebben over uw melding.
Wij delen uw contactgegevens NIET met anderen, ook niet met het ministerie van SZW en UWV Nederland.Velden voorafgegaan door * zijn verplicht.