Verdiepende artikelen over employee volunteering

1102 keer bekeken

Ook op het gebied van employee volunteering kun je je altijd blijven ontwikkelen. Voor social impact professionals die nog meer willen weten over vrijwilligerswerk door medewerkers hebben we een aantal inspirerende websites op een rijtje gezet.

Naast alle verdiepende informatie die we op onze eigen site hebben staan, (dat is meteen websitetip 1), hebben we ook tips voor andere sites op het gebied van research en resources. Ambitieuze social-impactmanagers en enthousiaste HR-professionals die op zoek zijn naar verdiepende kennis (ook in een internationale context) geven we als tip de volgende platforms mee:

Wil je meer weten over zaken omtrent medewerkersvrijwilligerswerk? In de strategische toolkit van Good Busy is veel informatie te vinden over dit onderwerp. Lees hier de info of vraag de toolkit aan.

Je kunt je ook aanmelden voor de Good Busy nieuwsbrief en ons volgen op LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van de activiteiten van Good Busy en de trends en ontwikkelingen op het gebied van medewerkersvrijwilligerswerk.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen