Workshop financiële zaken en internationaal betalingsverkeer | Door ProBono

ProfielfotoAdam van Bergeijk 24-01-2024 125 keer bekeken 0 reacties

Begin

06-03-2024 om 14:00

Einde

06-03-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Amsterdam, UvA, Nieuwe Achtergracht 166, ruimte C3.05.

Wettelijke verplichtingen voor banken, bedrijven, en ngo's over internationaal betalingsverkeer en het tegengaan van witwassen en terrorismefinanciering, leiden bij veel maatschappelijke organisaties tot vragen en uitdagingen in het dagelijks werk. In deze workshop ontvang je kennis, info en tip

Graag nodigen we je uit voor een workshop over financiële zaken en internationaal betalingsverkeer op woensdag 6 maart. 

Pro Bono Connect biedt graag een helpende hand.  Specialisten van Human Securities Collective en de Brauw Blackstone Westbroek nemen deelnemers mee in de volgende onderwerpen:

  • Praktische tips en handvatten in de contacten met banken, waaronder het openen van een bankrekening en het doen van internationale betalingen. Met welk bril kijkt de bank naar ngo's als client?
  • Welke verplichtingen zijn er op het gebied van het tegengaan van witwassen en terrorismefinanciering? Hoe hou je hier als ngo rekening mee?

  • Waar moet een ngo rekening mee houden in het doen van betalingen aan personen of projecten in landen met een instabiele regering, burgeroorlog, of land waarop Europese sancties van toepassing zijn?

Deze workshop is gericht op maatschappelijke organisaties zonder winstoogmerk, die in hun dagelijkse praktijk (wel eens) te maken hebben met internationaal betalingsverkeer. Specialisten van Human Security Collective en de Brauw Blackstone Westbroek nemen deelnemers mee in de laatste stand van zaken. Inschrijven kan tot en met 23 februari via deze link: Inschrijving workshop "Geldzaken en internationaal betalingsverkeer voor ngo's" Registration workshop "Financial matters and international transactions for ngos" (google.com). Het exacte tijdstip en de adresgegevens volgen. Graag tot 6 maart!

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen