Valuing competences in volunteering

Jo Peeters 08-06-2020 601 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-06-2020 om 00:00

Einde

17-06-2020 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Engelstalige webinars over validering van competenties in vrijwilligerswerk. De serie is bedoeld voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en beleidsmakers. Deelname is gratis: https://www.improval.eu/news/webinar-series-valuing-competences-in-volunteering

Wil je meer weten over wat iemand kan leren door het doen van vrijwilligerswerk? En hoe je dit kunt herkennen en erkennen? Volg dan een of meer onderdelen van de Engelstalige webinar serie Valuing competences in volunteering op 16 en 22 juni. De serie is bedoeld voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en beleidsmakers.

Aansluitend bij deze webinars organiseert EDOS Foundation op 29 september onder de titel ''Competent en erkend'' een conferentie voor (vrijwilligers)organisaties die aan de slag willen met het erkennen/valideren van competenties.

Op dit moment gaan we er van uit dit een ''echte conferentie'' kan zijn, dus met échte deelnemers en échte sprekers/workshopleiders in een échte conferentieruimte, uiteraard met in acht neming van de regels m.b.t. ''social distancing''. Programma en inschrijving worden begin juli gepubliceerd, o.a. op dit platform.

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen