ANWB Vrijwilligers

152 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Er zijn ruim 10.000 mensen die als vrijwilliger een handje meehelpen bij de ANWB. Van jong tot oud. Je bent dus van harte welkom! Als ANWB vrijwilliger ben je altijd bezig met het helpen van andere mensen en met een van de ANWB-thema’s: Verkeersveiligheid, Vrije tijd en Mobiliteit.

Wat we doen

Doelstelling Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB: De ANWB is al meer dan 135 jaar een unieke organisatie: een bedrijfsmatig werkende vereniging die haar leden én het land verder brengt op het gebied van mobiliteit, verkeersveiligheid, vrije tijd en vakantie. De ANWB wil mobiliteit voor mensen makkelijker maken, hindernissen wegnemen en waar nodig hulp bieden.

Hoe kun je meedoen?

https://www.anwb.nl/lidmaatschap/anwb-vrijwilligers#activiteiten

Contact

https://www.anwb.nl/contact-en-service

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen