WijZijn Traverse Groep

914 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

WijZijn gelooft in de alledaagse kracht van mensen en van reeds bestaande krachten in stad, wijk, buurt en dorpskern. Die krachten in sociale samenhang verbinden en benutten is onze uitdaging! Wij zijn er voor alle burgers, omdat iedereen er toe doet.

Wat we doen

WijZijn is actief in Bergen op Zoom, Roosendaal, Rucphen, Woensdrecht, Halderberge, Tholen en Steenbergen. Thema's zijn Administratie en schulden, Mijn buurt, Eigen huis, Relaties, Opvoeden en opgroeien, Taal en lezen, Huiselijk geweld, Rouwbegeleiding, Leven met een beperking of aandoening, Werk, school en studie, Activiteiten en Bewegen, Persoonlijke ontwikkeling, Maatschappelijke opvang, Mantelzorg.

Hoe kun je meedoen?

https://www.wijzijntraversegroep.nl/vrijwilligers/vacatures-2

Contact

https://www.wijzijntraversegroep.nl/contact-met-wijzijn-traverse-groep

Afbeeldingen

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen