Expeditiebegeleider

Wil jij organisaties helpen om nieuwe gezichten bij hun organisatie te betrekken? Vind jij het leuk om een groep actieve deelnemers te faciliteren? Lijkt het je leuk om een actieve bijdrage te leveren aan het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet?  Lees dan verder om te zien of de rol van expeditiebegeleider iets voor jou is!

Als je een expeditie wilt begeleiden, zorgen wij ervoor dat je een train-de-trainer krijgt om die expedities te verzorgen. Al tijdens je eigen ‘meta-expeditie’ ga je aan de slag om je eigen expeditie te organiseren. Je ervaart eerst zelf de methode, zodat je daarna je deelnemende organisaties een soortgelijke ervaring kan geven. 

In de expeditie combineren we drie methodes, namelijk die van een customer journey (een klantreis waarbij je ontdekt wat die toekomstige vrijwilliger nu wil), design thinking (waardoor je leert werken om in korte stappen van idee tot plan komt) en de 8 inclusieprincipes (een manier om te kijken naar de organisatiecultuur van de organisatie). 

We hebben meer uitgebreide informatie voor potentiële expeditiebegeleiders bij elkaar gebracht in een brochure. Dit is aanvullende informatie naast de brochure voor deelnemers van een expeditie. Heb je interesse om ook op expeditie te gaan als expeditiebegeleider? Maak je interesse aan ons kenbaar!

 

Ben jij de nieuwe expeditiebegeleider? ►

Enthousiast geworden om een groep met 5 organisaties te gaan faciliteren? En je aanmelden als expeditieleider? De eerste expeditie voor expeditiebegeleiders is al gestart. Heb je interesse in een volgende 'meta'expeditie? Laat het ons weten!

Maak je interesse kenbaar ►

Brochure expeditie-begeleider ►

Weten wat er van je verwacht wordt als expeditiebegeleider? Weten welke bagage je al moet hebben en gaat krijgen?

Naar de brochure ►

Nieuwe gezichten ►

Wie bedoelen we nu precies met ‘nieuwe gezichten’? Welke doelgroepen onderscheiden wij?

Lees meer ►

 

 

Aan welke expeditie wil jij meedoen? ►

Heb je interesse om met een expeditie mee te doen met één van de doelgroepen? We laten je met voorrang weten wanneer een expeditie start!

Meld je aan ►

Expeditie in een notendop ►

In twee minuten horen wat de Expeditie Nieuwe Gezichten inhoudt?

Naar het animatiefilmpje ►

Kalender ►

Weten wanneer een Meta-expeditie vertrekt? Kijken of de planning ook in jouw agenda past?

Naar de kalender ►

 

 

 

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen