Monsterboard vacaturebank

Per 1 februari zijn twee van de grootste vacaturesites in Nederland een samenwerking aangegaan. Samen willen ze vrijwilligersorganisaties en vrijwilligerscentrales de mogelijkheid blijven bieden gratis vrijwilligersvacatures te plaatsen. Profiteer nu ook van de enorme uitbreiding van hun bereik.

Tot 1 februari 2015 had Vereniging NOV een contract met NUwerk.nl zodat haar leden gratis gebruik konden maken van dit platform voor vrijwilligersvacatures. Vereniging NOV heeft nu eenzelfde contract gesloten met Monsterboard.nl voor ten minste twee jaar. Zo kunnen mensen die op zoek zijn naar betaald werk inspiratie opdoen voor vrijwilligerswerk, en andersom. Leden van Vereniging NOV waren al enthousiast over het bereik van NUwerk.nl en we verwachten dat de samenwerking met Monsterboard.nl een nog veel groter bereik zal opleveren. NOV is dan ook blij dat de samenwerking voortgezet wordt.
 
Meedoen?
Bent u lid van Vereniging NOV? Probeer dan een account bij Monsterboard.nl en NUwerk.nl uit. Of maak uw afdelingen of leden attent op deze mogelijkheid, zij komen ook in aanmerking. Vrijwilligerscentrales kunnen deze dienst aanbieden voor de vrijwilligersorganisaties in hun gemeente. Aanmelden gaat via 0800 – 023 19 48 of   nuwerk monsterboard.nl  . U krijgt dan een contract met Monsterboard.nl zodat u vrijwilligersvacatures kunt plaatsen.