Ruimte creëren in huis én hoofd

992 keer bekeken

Wat een leuk team zeg van Westerduin Personeelsbemiddeling uit Apeldoorn. Twee keer per jaar mogen ze een maatschappelijk betrokken project uitzoeken samen met Stichting Present om op deze manier impact te maken in je eigen stad waar je werkzaam bent.

Dit keer besloten ze coronaproof een alleenstaande mevrouw te helpen met 2 kinderen. Deze mevrouw heeft moeite om spullen op te ruimen, ze kan altijd wel wat gebruiken en wie weet als het niet nu is dan wel later. Dit heeft als gevolg een huis wat overladen is met spullen. Zo erg dat haar kinderen niet meer gewoon kunnen spelen of vriendjes en vriendinnetjes kunnen uitnodigen. Ze overziet het zelf niet meer. Hoe fijn als daar een aantal jonge mensen komen om de boel te ordenen. Gedeelte naar de stort en een gedeelte naar de kringloop en de rest ordelijk opruimen in het huis.

Dit samen met mevrouw.

Zo hebben ze deze moeder ook geholpen met ruimte creëren in huis én hoofd. Leegmaken, selecteren, sjouwen, afvoeren ... fantastisch werk geleverd. De impact voor het personeel is dat ze op een andere manier samen werken en diep onder de indruk zijn dat er dit soort huishouden zijn, gewoon in Apeldoorn.

Prachtige manier van maatschappelijk betrokken zijn als bedrijf. Dank, jullie maken het verschil.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen