De kracht van samenwerken met bedrijven

ProfielfotoIris de Jong 19-05-2023 761 keer bekeken 0 reacties

Begin

19-06-2023 om 15:00

Einde

19-06-2023 om 15:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Biedt jouw organisatie mogelijkheden voor het doen van vrijwilligerswerk door medewerkers van bedrijven? Of wil je je laten inspireren door de mogelijkheden op dit gebied? Meld je dan vooral aan!

Tijdens deze kennisboostsessie vertellen Esther Hofstede en Yvonne Kruizinga van Vereniging NOV - Good Busy & Good Work - je alles om bedrijven via de vrijwillige inzet van hun medewerkers te betrekken bij vrijwilligerswerk.

 Na deze sessie heb je meer inzicht in: 

  • het waarom, hoe en wat je aan bedrijven kunt vragen; 
  • de mogelijkheden die Good Busy en Good Work jouw organisatie bieden om je aanbod richting bedrijven in de etalage te zetten;  
  • het 7-stappenplan van Good Work om samen te werken met bedrijven;
  • hoe je Good Busy kunt gebruiken om bedrijven in jouw omgeving te enthousiasmeren voor medewerkersvrijwilligerswerk.

Ter voorbereiding en inspiratie kun je een kijkje nemen op de pagina over samenwerking met bedrijven en op www.goodbusy.nu. Lees de beide Toolkits, lees inspirerende verhalen van bedrijven en vrijwilligers, bekijk het webinar van Chris Jarvis (de inspirator en goeroe) en kijk eens naar wie verwezen wordt in de rubriek Hulp & Advies.

Esther Hofstede en Yvonne Kruizinga, projectleiders van NOV verzorgen deze sessie. Zij hebben beiden ruime ervaring in het samenwerken met bedrijven.

Doelgroep

Deze kennisboostsessie is bedoeld voor vrijwilligersorganisaties, non-profit organisaties en vrijwilligerscentrales die een volgende stap willen zetten in samenwerking met bedrijven via medewerkersvrijwilligerswerk.   

Deelnemen

Je kunt je niet meer officieel aanmelden voor deze kennisboostsessie. Maar via deze MS Teamslink kun je deze sessie alsnog bijwonen. Graag tot dan!

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen