Webinar: Inkomen genereren als project. Hoe werkt dat?

Yvonne van Driel 08-05-2023 296 keer bekeken 0 reacties

Begin

22-05-2023 om 20:00

Einde

22-05-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online

Met een structureel inkomen hebben mensen hun eigen ontwikkeling beter in de hand. Investeren in inkomens-genererende projecten draagt bij aan die zelfredzaamheid. Klinkt eenvoudig, maar hoe werkt dat? In dit webinar gaan Sanne Bolkenstein (AFRIpads Foundation), Gita Pelinck en Debbie Middendorp (6 Degrees Network for Women) in op die vraag. In Nepal staan de projecten nog in de kinderschoenen, in Oeganda timmert AFRIpads Ltd. als sociale onderneming al heel wat jaren aan de weg.

Waarom is het belangrijk om inkomens-genererende projecten op te zetten? Wat zijn voorwaarden om een inkomen genererend project te starten? Wat zijn valkuilen? En wat de succesfactoren? Hierop geven Sanne, Gita en Debbie antwoord. Ieder vanuit hun projecten en perspectieven delen zij met ons hun tips en tops.

Gita Pelinck is mede-oprichter van 6 Degrees Network for Women. Zij is Social Entrepreneur en Management Consultant. Ook Debbie Middendorp is co-founder van 6 Degrees Network for Women en Social Entrepreneur.  Sanne Bolkenstein is bestuurslid van AFRIpads Foundation. Als Marketing Consulent begeleidde ze AFRIpads Ltd. vanaf de start.

Het webinar is voor diegene die actief zijn wereldwijd en plannen hebben om inkomens-genererende projecten op te zetten, deze al ondersteunt of gewoon interesse heeft.

Dit webinar op maandag 22 mei om 20.00h wordt georganiseerd door Partin. Yvonne van Driel (Partin) modereert dit webinar.

Meer informatie/aanmelden: https://www.kleinegoededoelen.nl/events/webinar-inkomen-genereren-als-project-hoe-werkt-dat/

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen