Good Work | Samenwerken met bedrijven: maak jouw ambitieplan met Monique Huizenga!

ProfielfotoMarije Dévény 19-04-2023 526 keer bekeken 0 reacties

Begin

08-06-2023 om 09:00

Einde

08-06-2023 om 10:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online via Teams

Wil jij verder komen in het succesvol en duurzaam samenwerken met bedrijven? Ga dan aan de slag met jouw Ambitieplan! Heb je zin om je dag goed te beginnen met een ruim uur inspiratie en ideeën opdoen, ervaringen delen en vragen stellen? Mis 'm dan niet! 

 

Ambitieplan 

Vandaag gaan we online verder met de stappen die je kunt zetten om je samenwerking met bedrijven verder op te zetten, concreet te maken en/of verder uit te bouwen. Welke events kun je organiseren of hoe kun je slim aansluiten bij bestaande netwerken in jouw gemeente? Hoe maak je een ambitieplan en wat staat daar dan in? De basis is altijd het eerder uitgewerkte 7 stappenplan, samenwerken met bedrijven.  

Heb je zin om je dag goed te beginnen met een ruim uur inspiratie en ideeen opdoen, ervaringen delen en vragen stellen? Energie en zin krijgen om weer een vervolgstap te zetten? Mis 'm dan niet! 

Wist je trouwens dat er op 5 juni ook een interessante sessie is met Monique Huizenga? Dan gaan we aan de slag met jouw krachtige kernboodschap naar bedrijven :-)  

Voor wie?

Voor iedereen die actief is voor een organisatie die met vrijwilligers werkt of een vrijwilligerscentrale en graag (vervolg) stappen wil zetten in het (meer) en beter samenwerken met bedrijven.

Meedoen

Aanmelden is niet meer mogelijk, maar wil je toch graag meedoen? Dat kan! Via deze link in MS Teams kun je alsnog deelnemen. Graag tot dan! 

 

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen