Gratis training Vertrouwens Contact Persoon - in Utrecht - TRAINING IS VOL

ProfielfotoCarin van der Hor 20-02-2022 990 keer bekeken 4 reacties

Begin

20-05-2022 om 10:00

Einde

20-05-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Dit is een cursus van 1 hele dag waarin je kunt leren hoe je de rol van vertrouwenscontact persoon kunt oppakken. Je krijgt uitleg over de rol, je taken en vooral ook: je grenzen. Daarnaast kun je oefenen met gespreksvoering en leer je hoe je jezelf introduceert in deze rol.

De vertrouwenscontactpersoon (VCP) biedt leden de mogelijkheid om in vertrouwen over grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, discriminatie of seksuele intimidatie te praten. De VCP gaat in gesprek met slachtoffer of beschuldigde en onderzoekt waar de persoon in kwestie terecht kan met zijn hulpvraag en welke mogelijke stappen genomen kunnen worden. Daarnaast helpt de VCP het bestuur grensoverschrijdend gedrag binnen de organisatie te voorkomen aan de hand van het beleid.

De training duurt 1 dag en wordt op locatie in Utrecht gegeven.

Je kunt ook dagdeel 1 online doen (in deze agenda staan de online sessies voor dagdeel 1 ook gepland) en dan dagdeel 2 op locatie. Het tweede dagdeel is altijd op locatie.  

Let op: op sommige van onze locaties is geen lunch verkrijgbaar, dus neem zelf je lunch mee! Koffie, thee en water krijg je uiteraard van ons!

Voor deze training is het belangrijk dat je je aanmeldt via de aanmeldknop boven deze tekst. De knop is zichtbaar als je bent ingelogd.

Carin van der Hor

23-04-22 om 12:13

deze training is een hele dag en op locatie (Utrecht)

Lous Molenaar

12-04-22 om 11:18

Beste Carin/Magda,

Is de cursus op 20 mei deels online en deels op locatie?  Of betreft het dan andere data?

Lees graag, mvg Lous

 

Magda van der Wees

09-03-22 om 21:08

Ha Carla,

Je kunt je ook aanmelden door mij een mail te sturen: magdavanderwees@nov.nl

groet, Magda

carla admiraal

22-02-22 om 9:49

Beste Carin.

Ik ben inmiddels ingelogd en wil mezelf opgeven voor de training VCP. Echter kan ik de aanmeldknop niet vinden. Vandaar dat ik het via deze weg probeer. Kan jij me verder helpen?

Alvast bedankt,

vriendelijke groet,

Carla Admiraal

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen