Inspiratiesessie SDG Action Day

ProfielfotoIris de Jong 15-09-2020 2395 keer bekeken 2 reacties

Begin

25-09-2020 om 10:00

Einde

25-09-2020 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online sessie

Waar sta je als organisatie voor? Wat is de impact van jouw initiatief of organisatie? Kom op 25 september naar de online sessie en laat je inspireren en informeren!

Het helpt enorm als je naar anderen toe goed duidelijk kunt maken wat de toegevoegde waarde van jouw organisatie is. Daar kunnen de Sustainable Development Goals een handig hulpmiddel bij zijn, zeker als je nieuwe gezichten bij je organisatie wilt gaan verwelkom. Mensen maken Nederland nodigt je daarom van harte uit om een online inspiratiesessie bij te wonen in het kader van SDG Action Day die op 25 september a.s. plaatsvindt.

De Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties zijn doelen waarop de samenleving zich kan richten zodat deze zich op een duurzame manier ontwikkelt. De SDG's vormen een ideaal raamwerk waarin de inzet voor of de impact van een maatschappelijk initiatief weergegeven kan worden.

Op 25 september van 10.00 tot 11.00 uur laten Stichting Present en de MAEX zien hoe je als maatschappelijke of vrijwilligersorganisatie in de praktijk de SDG’s kunt gebruiken om de maatschappelijke waarde en impact van jouw eigen organisatie te meten en zichtbaar te maken en welke voordelen dat jouw organisatie kan bieden!

Aanmelden

Vind je het leuk om deze inspiratiesessie bij te wonen? Je kunt je dan aanmelden tot 24 september 12.00 uur door op de aanmeldknop te klikken bovenaan deze pagina. Zie je geen aanmeldknop? Om aan te melden moet je wel een account hebben op ons platform en ingelogd zijn. Heb je nog geen account? Klik dan hier om een account gratis en snel aan te maken.

Een dag voor de online sessie ontvang je een mail ter bevestiging met daarin de Microsoft Teams link om deel te nemen.

Graag tot ziens op 25 september! 

Lizet Uiterwijk

25-09-20 om 10:02

Zou ik de link kunnen krijgen? Ik heb me maandag al aangemeld maar ik kan geen mail vinden. luiterwijk1@live.nl

Mariska van Zanten

25-09-20 om 9:56

Goedemorgen, ik heb mij aangemeld. Maar geen mail met link ontvangen om deel te nemen.

Kan ik die alsnog ontvangen?

amsterdam@debuurtcamping.nl

Groet Mariska

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen