VSBfonds viert 25-jarig bestaan met ideeënwedstrijd

30 juni 2015

VSBfonds bestaat 25 jaar en viert dat met een ideeënwedstrijd. Heeft u een goed idee voor een mooiere samenleving? Doe dan mee met de wedstrijd van VSBfonds en verzilver uw idee. Voor de beste ideeën zijn er prijzen van € 2.500 of € 25.000.

VSBfondsbanner

Wat voor ideeën maken kans?

Bij de wedstrijd gaat het om een idee waarbij u zich, vanuit een vereniging of stichting, inzet voor een ander. Een idee dat mensen stimuleert mee te doen aan sociale of culturele activiteiten. Dit is een idee dat eraan bijdraagt dat mensen elkaar ontmoeten, begrijpen en inspireren. Heeft u zo’n plan? 

Hoe doet u mee?

U kunt meedoen door een filmpje te laten maken tijdens de roadshow met de zilveren jubileumcaravan. Deze gaat van 19 augustus tot en met 6 september on tour door Nederland, op zoek naar culturele of maatschappelijke initiatieven. Kijk op vsbverzilverjeidee.nl hoe u zo'n filmpje kunt laten maken. U kunt zich tot vrijdag 24 juli aanmelden voor deelname. De bedenkers van de meest kansrijke ideeën ontvangen  een opnamebevestiging.

Meer dan handen vrijwilligersprijzen

Als u toch bezig bent, schrijf u dan meteen in voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2015 via www.vrijwilligersprijzen.nl. 

Behalve landelijk en lokaal werkende vrijwilligersorganisaties en -projecten, maken ook vrijwilligers die onmisbaar zijn (geweest) voor deze projecten kans op een prijs. De ingeschreven projecten en organisaties kunnen deze vrijwilligers voordragen voor de VriendenLoterij Passieprijs.

logomdh2015