Vrijwilligers in natuur krijgen 1000 euro voor opleiding

28 september 2015

De regeling Groen en Doen is bedoeld voor het opleiden van vrijwilligers ter bevordering van natuur- en landschapsbeheer. Deze regeling is een programma van het ministerie van Economische Zaken om vrijwilligerswerk op het gebied van natuur- en landschapsbeheer en groen in de stad te ontwikkelen en te stimuleren.

Voor wie

Vrijwilligers kunnen een voucher aanvragen om de kosten te dekken voor een betaalde opleiding (en daaraan gerelateerde uitgaven) voor zichzelf en eventueel een collega-vrijwilliger. Ook kunnen mensen die gratis een opleiding willen aanbieden aan vrijwilligers in groen een voucher aanvragen om de externe kosten te dekken.

Budget

Voor deze subsidie is € 795.000 beschikbaar. Een voucher heeft een waarde van € 1000.

Aanvragen

U kunt een voucher aanvragen van 1 t/m 29 oktober 2015, 17.00 uur. Stichting Greenwish beoordeelt uw aanvraag. U krijgt van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO.nl) een brief met daarin de beslissing of u een voucher ontvangt.

Meer informatie en voorwaarden

Heeft u vragen over de regeling? Neem dan contact op via info groenendoen.nu of bel met Stichting Greenwish, telefoonnummer: (030) 820 11 50.

Lees meer op http://www.groenendoen.nu 

Draag bij aan deze website

Geef uw tips, voorbeelden en opmerkingen.


Een bijlage is optioneel. Bestandsformaat: pdf.
De maximale bestandsgrootte is 32 MB.
Na het plaatsen ontvangt u een e-mail ter bevestiging.
Het e-mailadres wordt niet bij uw bijdrage getoond.