UVV Nieuwegein ontvangt kwaliteitsonderscheiding

13 maart 2013

13 maart 2013 kreeg de UVV (Unie van Vrijwilligers) afdeling Nieuwegein het certificaat behorend bij de kwaliteitsonderscheiding Goed Geregeld uitgereikt. Tijdens een feestelijke bijeenkomst met het bestuur vierde een grote groep vrijwilligers en gasten het verkrijgen van het certificaat. Tevens lanceerde het UVV haar nieuwe website.

Het oordeel van NOV over het UVV luidde:

"UVV Nieuwegein heeft aangetoond goed voor zijn vrijwilligers te zorgen, zowel op papier als in de praktijk. We vinden het bijzonder dat UVV Nieuwegein als pure vrijwilligersorganisatie zo veel energie heeft gestoken in het verbeteren en in beeld brengen van de goede zorg voor hun vrijwilligers, en dat zij dat met zo veel aandacht, inzet en zorg hebben gedaan."

Met de kwaliteitsonderscheiding Goed Geregeld ziet het UVV haar inzet afgelopen jaren bekroond. Met de onderscheiding laten ze zien dat kwaliteit hoog in het vaandel staat hun vrijwilligers serieus nemen en dus de zaken goed geregeld willen hebben.

Het certificaat werd uitgereikt door Goed Geregeld adviseur Sylvia Rehorst van Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein.

 

uvv-uitreikingVoorzitter Willy Bakker met het zojuist uitgereikte certificaat naast de adviseur Goed Geregeld Sylvia Rehorst. Hieronder

uvv-feestende-vrijwilligers

Meer informatie Goed Geregeld

Nieuwsgierig geworden naar de kwaliteitsonderscheiding Goed Geregeld? Hier vindt u meer informatie.