Taal aan Zee ontvangt NOV-keurmerk

14 december 2015

Op woensdag 9 december reikte wethouder Ingrid van Engelshoven het landelijk NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld uit aan de Haagse vrijwilligers­organisatie Taal aan Zee. Dit gebeurde in Parkoers tijdens de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst. Wethouder van Engelshoven: “Heel fijn om te weten dat er voor u, vrijwilliger, goed gezorgd wordt.”

Taal aan zee

Waardering van de wethouder

Van Engelshoven overhandigde het keurmerk symbolisch aan vier vrijwilligers uit de werkgroep Goed Geregeld en bedankte alle 250 vrijwilligers van Taal aan Zee. “Juist nu waardeer ik uw inzet voor de samenleving zeer”, zo benadrukte zij het belang van de Nederlandse lessen die de vrijwilligers geven aan vluchtelingen, asielzoekers en geïsoleerde vrouwen. “U bent het begin van hun toekomst.”

Pleun van de Dool, adviseur Goed Geregeld bij PEP Den Haag, bracht lovende woorden van NOV over: “Taal aan Zee zorgt goed voor zijn vrijwilligers, zowel op papier als in de praktijk." 

Van harte proficiat met deze mooie prestatie! Ook interesse om het vrijwilligersbeleid binnen uw organisatie onder de loep te nemen? Kijk op https://www.nov.nl/kwaliteit-en-diensten/goed-geregeld voor meer informatie.