Seminarie Future meets Experience

25 februari 2014

De ‘Confederatie van Europese Senior Expert Services'  (CESES - zie www.ceses.net) vertegenwoordigt binnen Europa de nationale verenigingen van vrijwilligers die hun lange en rijke professionele ervaring ten dienste te stellen van initiatieven.

CESES organiseert een seminarie ‘Future meets experience’, die zal plaatsvinden in het Europees Parlement op 19 maart 2014, van 9.00 tot 13.00 uur. Deelname is gratis. Download hier het voorlopige programma. 

Het seminarie heeft als thema: Hoe kunnen vrijwillige experts en senioren werkloze of kansarme jongeren ondersteunen en coachen op zoek naar een werkomgeving.

Vertrekkend van concrete voorbeelden, aangevuld met ervaringen van deelnemers en andere initiatieven in dit domein, gaat CESES met de deelnemers de Europese Parlementsleden en de betrokken verantwoordelijken van de Europese Commissie een aantal best practices tonen voor verdere implementatie van het Erasmus+ programma.

Inschrijven kan via deze link, liefst voor 5 maart 2014.  De deelnemers krijgen in de laatste een week voor het seminarie de informatie om het Europees parlement te kunnen betreden, alsook de uiteindelijke agenda.