Schrijf je nu in voor symposium en politiek café 12 april

17 maart 2017

Goede Doelen Nederland organiseert, in samenwerking met Vereniging NOV, FIN (Vereniging van Vermogensfondsen in Nederland), Nederland Filantropieland en CIO (Interkerkelijk Contact in Overheidszaken), een symposium en politiek café op woensdag 12 april vanaf 16.00 uur in Internationaal Perscentrum Nieuwspoort Den Haag. Kom kennis maken met de leden Tweede Kamer!

De verkiezingen zijn achter de rug. Op 23 maart worden de nieuwe Tweede Kamerleden geïnstalleerd. De verwachting is dat de kabinetsformatie nog wel enige tijd in beslag zal nemen. Van die gelegenheid maken wij graag gebruik om de nieuw gekozen parlementariërs kennis te laten maken met onze sector en de maatschappelijke betekenis van de filantropie voor de samenleving. Tijdens het symposium wordt een ‘Manifest Filantropie’ aan de politiek overhandigd. 

Het symposium wordt geleid door voormalig Tweede Kamerlid Mirjam Sterk. Ook zal zij de paneldiscussie met Tweede Kamerleden en o. a. Ella Vogelaar (voorzitter Vereniging NOV), Ryclef Rienstra, Marjolein Bolhuis-Eijsvogel en Marnix van Rij in goede banen leiden.  

Klik hier voor meer informatie. Inschrijven kan via deze link.