Samenwerking NUwerk.nl en NOV vrijwilligersvacatures

21 november 2013

Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) en NUwerk.nl zijn per 1 november een samenwerkingsverband aangegaan met als gezamenlijke ambitie om NUwerk.nl, dat onderdeel uitmaakt van NU.nl,  binnen 1 jaar het grootste landelijke online platform voor vrijwilligersvacatures te laten worden. NOV-directeur Els Berman: “Wij zijn blij vrijwilligerswerk binnen het platform van NUwerk.nl en NU.nl een structurele plek te kunnen geven en hopen dat onze leden dit aangrijpen om zich nog breder te profileren.”

Binnen bereik van miljoenen bezoekers

Leden van Vereniging NOV kunnen kosteloos een bedrijfs- of organisatieprofiel op NUwerk.nl aanmaken en vacatures voor vrijwilligers plaatsen. Hiermee kunnen zij de zichtbaarheid en bekendheid van hun organisatie en vrijwilligersvacatures vergroten. NU.nl heeft dagelijks miljoenen bezoekers en NUwerk.nl heeft 300.000 bezoekers per maand. Op NUwerk.nl is een themagroep Vrijwilligerswerk ingericht waarin de vrijwilligersvacatures getoond worden en derhalve extra zichtbaar zijn binnen NUwerk.nl. Tevens is het mogelijk om specifiek op vrijwilligerswerk te zoeken tussen alle vacatures. Leden van NOV krijgen bovendien korting op vacatures voor betaalde banen.

Leden van Vereniging NOV kunnen hier een aanmeldingsformulier downloaden (ook voor hun achterban, graag wel NOV-lid aangeven) en dat ingevuld opsturen aan m.molenaar nov.nl .