Kleurrijk en divers UVV Rotterdam ontvangt NOV-keurmerk

08 maart 2016

Op 24 februari heeft Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV) het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld ontvangen van Vereniging NOV.

Eline Vossen (NOV): “UVV heeft het NOV-keurmerk verdiend omdat zij het vrijwilligerswerk op een professionele en bijzonder goede manier georganiseerd heeft. UVV heeft, samen met haar vrijwilligers, laten zien dat zij zowel op beleidsniveau als in de praktijk goed voor haar vrijwilligers zorgt en zij voldoet hiermee aan de door NOV gestelde kwaliteitscriteria.”

Wisse de Vries, Goed Geregeld adviseur: "Het is mooi een organisatie te zien waarin mensen met verschillende culturele achtergronden en leeftijden verenigd zijn. Enorm knap dat het vrijwilligersbeleid daar ook zo bij aansluit."

Directeur Frank van der Meijden (UVV): “We zijn hier ontzettend blij mee. Het NOV-keurmerk is ook een mooie waardering voor de ruim 1000 vrijwilligers die bij UVV aan de slag zijn. De inzet van al deze vrijwilligers is fantastisch en zij verdienen dan ook alle begeleiding en waardering die we kunnen bieden. We hopen dat we de komende jaren nog veel nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen.”

UVV Rotterdam 24 februari 2016

Het UVV Goed Geregeld team is blij met het behalen van het NOV-keurmerk.

Voor meer informatie over UVV en een overzicht van alle vrijwilligersfuncties kunt u kijken op: www.uvvrotterdam.nl.

Ook uw vrijwilligersbeleid verbeteren?

Ook interesse om het vrijwilligersbeleid binnen uw organisatie onder de loep te nemen? Kijk op https://www.nov.nl/kwaliteit-en-diensten/goed-geregeld  voor meer informatie.