Gratis Goud Festival vertelt het echte verhaal achter vrijwillige inzet!

12 oktober 2016

Op 7 december, de Nationale Dag van de Vrijwilliger, is het Gratis Goud Festival in Deventer en u kunt u nu registreren voor deze unieke bijeenkomst over vrijwillige inzet en actieve burgers.

Vrijwilligers en actieve burgers zijn goud waard. Niet gek dat er wat goudkoorts heerst, maar meestal ligt goud niet voor het oprapen. Vrijwillige inzet kan verbazingwekkend veel opleveren, maar het is geen vanzelfsprekendheid. Wat kost het eigenlijk om aan dat goud te komen? Wat komt er bij kijken om te organiseren met vrijwilligers en actieve burgers?

Leer van en met andere bezoekers

Kom naar Deventer om te leren van collega-vrijwilligers, betaalde professionals en mensen van de gemeente uit je eigen sector en andere sectoren. Kijk hoe zij problemen oplossen, zich organiseren en ontwikkelen. Neem een kijkje in hun goudmijn, praat mee over dilemma’s en delf kennis en ideeën voor je eigen praktijk. Krijg inzicht in wat anderen doen om te organiseren met vrijwilligers.

Denk mee over de toekomst

En niet in de laatste plaats, geef je eigen gouden tips voor een gedegen Toekomstagenda Vrijwillige Inzet, die duidelijk maakt naar welk goud we op zoek zijn en wie wat moet doen om het goud te laten blinken. Het Gratis Goud Festival is gratis voor vrijwilligers.

Lees hier de uitnodiging of ga naar de website: www.gratisgoudfestival.nl