Verdiepingsdag Samen Optrekken: ga mee op reis!

29 november 2012

Als adviseur van vrijwilligersorganisaties wist u het allang: elk advies is een reis. Adviseur en klant gaan met elkaar op weg. Soms is het een van tevoren geplande trip waarbij het vervoermiddel, de rustplaatsen en de eindbestemming nauwkeurig vastgelegd zijn. Soms is het een spontane trektocht en ziet u wel wat u onderweg tegenkomt. In alle gevallen is het belangrijk dat u in beweging bent: organisatieverandering vindt niet plaats als u stil blijft staan.

Hoe u zich als adviseur opstelt, bepaalt mede de richting en de bestemming van de reis. Bent u de alwetende reisleider, de vertellende gids, de ontdekkende spoorzoeker of de ondersteunende drager? Wat is de beste manier om samen met de klant tot duurzame resultaten te komen?

Deze vragen staan centraal tijdens de verdiepingsdag Samen Optrekken op donderdag 29 november 2012. De dag is bedoeld voor adviseurs van vrijwilligersorganisaties die hebben deelgenomen aan de trainingen adviesvaardigheden die door MOOI en MOVISIE (i.s.m. Spectrum, Partoer en NOV) georganiseerd zijn. De dag staat ook open voor andere ervaren adviseurs van vrijwilligersorganisaties.

Meer informatie op de website van MOVISIE