Training Goed Geregeld Adviseur

07 maart 2013

Met de training Goed Geregeld kunnen adviseurs van vrijwilligerscentrales en –steunpunten Goed Geregeld Adviseur worden. In de training leert u werken met het kwaliteitsinstrument Goed Geregeld en ervaart u hoe u hiermee in uw eigen advisering aan vrijwilligersorganisaties aan de slag kunt.

Wat en voor wie?

De training is bedoeld voor alle medewerkers van vrijwilligerscentrales en –steunpunten die Goed Geregeld willen inzetten bij het adviseren van vrijwilligersorganisaties. De training is geschikt voor zowel beginnende als ervaren adviseurs. U leert hoe u de verschillende onderdelen van het instrument kunt inzetten. U weet hoe de Zelfevaluatie werkt en hoe u vrijwilligersorganisaties die in aanmerking komen voor de Kwaliteitsonderscheiding kunt beoordelen. Na de training wordt u lid van het netwerk van Goed Geregeld adviseurs en kunt u zelfstandig Goed Geregeld beoordelingen bij vrijwilligersorganisaties uitvoeren.

Tijdstip 

Van 09.30 tot 14.00 uur.

Locatie

Bij Vereniging NOV in Utrecht. Plan hier uw reis.

Aanmelden

Voor deelname of mee informatie kunt u contact opnemen met Eline Vossen (030-7892058,  e.vossen movisie.nl ) of Charlotte Hanzon ( 030-7892281,  c.hanzon movisie.nl ). Meer informatie over Goed Geregeld vindt u hier