Eerste ALV 2013 met James Kennedy

13 juni 2013

Van 13.30 - 17.00 uur  houdt Vereniging NOV haar algemene ledenvergadering in Utrecht.

Speciale gast is James Kennedy ( hoogleraar UvA), die regelmatig  de gevestigde orde opschudt met onconventionele constateringen.  

Ledenvergadering

Op de agenda van de ledenvergadering staan onder andere het jaarverslag en de jaarrekening 2012 en een wijzigingsvoorstel van de statuten voor de ANBI-status. Ook zullen politieke en inhoudelijke ontwikkelingen voor de vrijwilligerssector besproken worden.  

De blik van de buitenstaander

Vanaf 15.00 zijn ook niet-leden van harte welkom. Dan  zal James Kennedy vanuit historisch perspectief ingaan op actuele ontwikkelingen en vraagstukken in vrijwilligerswerk en civil society in Nederland. Dit doet hij met de verfrissende blik van de (relatieve) buitenstaander. James Kennedy (1963) is Amerikaans historicus. Hij groeide op in de Verenigde Staten en is vanaf 2003 werkzaam in Nederland. Eerst als hoogleraar verbonden aan de Vrije Universiteit en sinds 2007 hoogleraar Nederlandse Geschiedenis sinds de Middeleeuwen aan de Universiteit van Amsterdam. Landelijke bekendheid heeft hij als columnist van dagblad Trouw waar hij prikkelende stellingen uit over de nadelen van gratis en over het feit dat Protestanten meer vrijwilligerswerk doen.   

Aanmelden

U kunt zich tot 31 mei 2013 voor de ALV aanmelden via: http://yled.nl/nov.nl/ALV1/nl  

Ontvangst vergaderstukken

Wanneer u zich hebt aangemeld, kunt u twee weken voor de ledenvergadering de definitieve uitnodiging en de agenda met bijbehorende vergaderstukken verwachten.   

Geen lid, toch komen?

Uw vrijwilligersorganisatie, -koepel of ondersteuningsorganisatie is geen lid, maar u wilt toch James Kennedy horen en spreken? En u wilt graag kennismaken met het bestuur en de leden van NOV? Meld u dan ook aan via http://yled.nl/nov.nl/ALV1/nl en vul bij organisatie 'niet lid' in.