Conferentie Samenwerking in Balans 25 jaar AGORA

09 oktober 2014

Beroepsvereniging AGORA houdt op 9 oktober haar jubileumconferentie ter ere van haar 25-jarig bestaan. 

Programma

Ochtend

Tijdens het ochtendprogramma gaat u terug in de tijd en maakt u een reis van 1989 tot 2014. Wat heeft de beroepsvereniging met haar drijfveren, passie en doorzettingsvermogen de afgelopen 25 jaren gerealiseerd? Hoe ziet AGORA haar toekomst, wat vinden onze partners hiervan en hoe staan zij erin? Deze onderwerpen komen  tijdens de conferentie aan bod in interactie met onze partners: Ella Vogelaar (Vereniging NOV)Lia de Jongh (ActiZ), Cecil Scholten (Vilans) en Joost van Alkemade (Movisie).

Middag

Het middagprogramma wordt geopend door Prof. Dr. Lucas Meijs (Hoogleraar Volunteering, Civil Society and Businesses) met o.a. de uitkomsten van de Masterclass: ‘De coördinator vrijwilligerswerk transformeert’.

Daarna presenteren Marianne van Bochove en Loes Verplanke van De Universiteit van Amsterdam  hun onderzoek ‘Kunnen we dat niet aan vrijwilligers overlaten’. De verwachtingen en inzet van vrijwilligers is hoog, u krijgt inzicht op vragen als: Kunnen we delen van de zorg en welzijn aan vrijwilligers overlaten? Zijn er voorwaarden? En meer….

Ter afsluiting van deze bijzondere dag wordt ons jubileum boekje 25 jaar AGORA aan de deelnemers van deze conferentie uitgereikt

Datum, tijd en locatie

Donderdag 9 oktober 2014  10:30 uur – 16:00 uur in het Beatrixtheater te Utrecht

Kosten en aanmelden

Deelname: € 80,00 AGORA leden, € 100,00 niet leden. U kunt u tot 1 oktober 2014 inschrijven via de website van AGORA.