Bijeenkomst Vrijwilligersverzekering

05 maart 2015

Regelmatig krijgt NOV vragen over vrijwilligersverzekeringen. Wat wordt gedekt door de vrijwilligersverzekering en welke verzekeringen moeten vrijwilligersorganisaties daarnaast nog zelf afsluiten? Hoe zijn mensen met een verplichting tot een tegenprestatie verzekerd? Zijn we niet oververzekerd en welke verzekering keert wanneer wat uit? Zomaar een kleine greep uit de vragen.

Vereniging NOV organiseert een bijeenkomst over de vrijwilligersverzekering. Spreker is John van der Voordt van de VNG. Hij is verantwoordelijk voor de afspraken met Centraal beheer Achmea over de inhoud van de vrijwilligersverzekering van VNG. Ook is hij bekend met de PEP-polis (praktijkervaringspolis) voor gemeenten waarmee mensen uit de bijstand met een tegenprestatie in het vrijwilligerswerk verzekerd worden.

Bent u op zoek naar informatie over verzekeringen voor het vrijwilligerswerk meld u dan aan voor deze informatiebijeenkomst.

Locatie en tijdstip 

De bijeenkomst vindt plaats in Vergaderruimte-Utrecht.nl op donderdag 5 maart 2015 van 14.00 tot uiterlijk 16.00 uur. 

Adres: Pieterskerkhof 23, 3512 JS Utrecht. De locatie is op loopafstand van het Centraal Station, vlakbij de Dom

Routebeschrijving: http://www.vergaderruimte-utrecht.nl/routebeschrijving-pieterskerkhof.

Kosten en aanmelden

De bijeenkomst is gratis, maar bij afwezigheid zonder afmelding brengen we € 50,- in rekening. Aanmelden kan via: http://www.yled.nl/nov.nl/verzekering/nl